Verktøy for et liv i utvikling og balanse

Ta tak! Du har det du trenger.

Forstå deg selv og verden rundt deg.

Din utvikling er DITT ansvar, og det er enkelt når du vet hvordan

Hello world

Det finnes en ny medisin som gjør at alt i livet ditt legger seg til rette uten at du trenger å gjøre noe som helst….


Nei, det gjør ikke det.

Det er fortsatt opp til deg å skape de forandringene du lengter etter, og jeg har nettopp det du trenger.


Jeg vil hjelpe deg med verktøy som gir deg forståelse for hvordan livet fungerer, hva som skaper den opplevelsen du har, og lære deg hvordan du kan forandre det du ikke trives med.


Uansett hvilken bakgrunn du har og hvilke kunnskaper du besitter kan du utvikle deg og ta kvantesteg på et personlig nivå.


Jeg har laget et kursoppsett som tar deg fra helt grunnleggende selvhealing, gjennom naturhealing og bevissthet/klarsyn, til avansert healing med hjelp av bevissthetsteknikker.


Hver modul er selvstendig, bortsett fra den siste.

Tidligere kurs

Resten av ditt liv begynner NÅ. Ikke vent med å gjøre det rikt.

BALANSER KROPP, SJEL OG SINN


Vi har alle sammen ulik bagasje, men vi har til felles at den bagasjen - de normer, regler og forventninger vi lever etter er arv og preging fra foreldre som gjorde så godt de kunne ut fra sin bagasje. 
Føler du at du er i flyt og balanse på alle plan eller kjenner du at det lugger litt her og der?

Om du er en suksessfylt advokat med familie, fint hus og masse penger eller du er lavtlønnet, enslig og sliter med å få endene til å møtes kan jeg love deg at utfordringene er der for alle. De ser bare ulike ut.


Men du trenger ikke å slite 

TRENING FOR HJERNEN


Å forstå hva som styrer ditt liv er en ting,men jeg vil at du skal lære deg å håndtere dine utfordringer slik at du ikke trenger å møte de samme vanskelighetene om og om igjen.


-Forstå hvorfor, men også forstå hva som behøves og hvordan forandring skapes med letthet.

Vi er her for å hjelpe deg å lykkes

Modul 1:


Egenomsorg ser jeg som det aller viktigste, og i denne modulen lærer du Reiki-healing og meditasjon.

Reiki er en gammel og velprøvd healingmodalitet og den er fantastisk å ha i bunnen av enhver personlige reise. Det er et enkelt verktøy å bruke på seg selv for å styrke kroppen og hjelpe den når det røyner på.

Reiki kan også brukes på ting og situasjoner, så hvis du vil forbedre noe er det lett å løfte energien med Reiki. Du setter ganske enkelt en tydelig intensjon og retter Reiki-energin dit du vil.

Modul 1 gir deg også muligheten til å gi healing til andre, men jeg vil understreke at utgangspunktet er å jobbe med, og styrke deg selv.

Derfor går denne modulen ut over hva et "vanlig" Reiki-kurs gjør, og gir deg en ekstra dag for å lande inn i deg selv.

Modul 2


Bevissthet.

Hva er bevisst tilstedeværelse, og hvordan påvirkes vi og alt rundt oss når vi styrker vår tilstedeværelse?

Når vi er mer bevisst får vi bedre kontakt med intuisjonen og klarsynet vårt. Vår egen indre veileder. Tenk deg å ha en så god kontakt med denne veiviseren at du VET hva som er rett for deg å gjøre i ulike situasjoner? Du vil ikke lenger være i tvil om din vei i livet og kan ta gode og kloke avgjørelser som løfter deg og gir trivsel og fremgang.

 Vi vil også se på hvordan kvantefysikken ligger til grunn for alt som er - hvordan alt er bygd opp og henger sammen. Her ligger det mange aha-opplevelser. 

Denne modulen gir deg en stor fordel i møtet med andre mennesker da du har øket forståelse for hvorfor de oppfører seg og reagerer som de gjør.

I denne modulen fortsetter vi å styrke din meditasjonspraksis gjennom øvelser og forklaringer.

Modul 3


Naturen.

Hvordan kan kontakt med naturen hjelpe deg?

Vi ser på sjamanisme og gamle healingtradisjoner, samtidig som vi utforsker tegn og energier i og fra naturens vesen, og jobber med disse.

Blant annet vil du oppleve en sjamansk bålseremoni hvor du får muligheten til å gi slipp på noe du ikke lenger vil ha i livet ditt, samtidig som du får invitere inn noe nytt. En bålseremoni er virkelig kraftfull så vær forsiktig med hva du ønsker deg, du kan risikere å få det…

Modul 3 gir også påfyll til din meditasjonspraksis.

Modul 4


Divine Energy Healing

-Alle verktøy i en sesjon.

I denne modulen jobber vi med alle aspektene av bevisstheten for å skape, styrke og forandre ulike tilstander. 

Nå har du opplevd hvordan bevisstheten ligger til grunn for alt som er og at alt er energi, og fra skolen vet du at energi ikke kan bli borte, den forandrer bare form eller uttrykk. Og dette kan vi bruke til vår fordel.
I løpet av denne samlingen vil du utforske hvilke muligheter som finnes for deg å skape det livet du vil ha. Intensjonen er fortsatt å jobbe med deg selv, men nå får du kunnskaper som kommer til å løfte mennesker rundt deg bare ved ditt blotte nærvær. Hvis du da retter ditt fokus mot deg selv eller et annet menneske i en sesjon vil du kunne hjelpe på en måte du ikke tidligere kunne forestille deg.


Nå innser du at du ikke er begrenset, men at alt er mulig. Du forandrer verden bare gjennom å observere den og forvente det du vil ha, og du akselererer prosessen ved å rette ditt fokus og din energi, og du oppdager hele tiden nye måter å jobbe på. Du blir din egen motor i din egen utvikling.


Modul 4 forutsetter at du har tatt modul 2 tidligere.

Slipp løs din indre flamme

Divine Energy har gleden av å ønske deg velkommen til transformerende workshops på Pippira Siida i Ballangen.

Pippira Siida er et samisk tun med fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser. En riktig fredelig plett i skogen, men likevel nært tettsted og E6.

Rimelig overnatting på området.  

Modul 1

Egenomsorg

2/11 16:00 - 5/11 12:00 2023 

Modul 2

Bevissthet

29/2 16:00 - 3/3 12:00 2024

Modul 4

Alt og litt til

21/8 1600 - 25/8 12:00 2024

Modul 3

Naturen

9/5 16:00 - 12/5 12:00 2024

All in!

Ingen ting får stå i veien for min utvikling. Jeg unner meg det aller beste og kjøper alle 4 moduler på en gang. 

(Spar 3100,-)

Hello world

Vil du ha mer informasjon?

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg er her for deg.

 
 
 
 

Bindene påmelding.Overnatting i enkeltrom, dobbeltrom, hytte og trelavvu tilbys av Ballangen camping. Divine Energy formidler bestilling så skriv hvordan du ønsker å bo.

Du kan bestille via billettlink eller mot faktura.

Din plass er registrert ved mottatt betaling.

Måltider er inkludert i avgiften.

Begrenset antall plasser.